Nytt företag på BIC - Peppit

Vi vill välkomna det nya företaget Peppit till Umeå Kommunföretags inkubator BIC Factory. Peppit erbjuder allt inom digital publicering såsom exempelvis webbdesign, marknadsföringsmaterial, presentationer, interaktiva PDF dokument, webbformulär, videodemonstrationer, handledningar och rapporter.


Eftersom användningen av surfplattor och smarta telefoner blir allt vanligare så ökar även behovet av att skapa och omvandla redan befintligt utbildningsmaterial till olika enheter. Peppit arbetar med att anpassa existerande material så att det ser bra ut på stora skärmar och så att det kan visas på t ex surfplattor och smarta telefoner.


Grundarna till företaget heter Roine Öberg och Jessica Lindfors och deras styrka deras sammantagna kompetens och erfarenhet. De har tillsammans lång erfarenhet av utbildning, lärplattformar, projektledning, distribuerade team och IT-outsourcing, systemutveckling, e-handel och design. Bland det roligaste de vet är när kunder utmanar dem till att skapa något nytt och originellt.


Läs mer om BIC här >länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster